Over ons

AL RUIM 100 JAAR
SPECIALIST IN
BLOEMEN EN PLANTEN

Van familiebedrijf naar wereldwijde bloemengroothandel

Wat begon als een klein familiebedrijf in Aalsmeer is uitgegroeid tot een sierteelt specialist die actief is in meer dan 60 landen en met ruim 250 medewerkers. En dat allemaal centraal vanuit Holland. Eén ding is nooit veranderd en dat is onze focus op kwaliteit, service en innovatie.

Innovatie bij Hilverda De Boer

Door alle technische mogelijkheden die de afgelopen jaren zijn ontstaan hebben we onze dienstverlening steeds verder geperfectioneerd. En ook nu houden we alles nauwlettend in de gaten om nieuwe kansen te ontdekken en benutten. De innovaties gaan van automatisering van ons eigen productieproces tot aan het ontwikkelen van een eigen app. Alles om het u nog makkelijker te maken en de kwaliteit van onze bloemen en planten te garanderen.

Direct van de kweker met Supreme Selections

Hilverda De Boer voert het unieke merk Supreme Selections. Voor Supreme Selections wordt alleen samengewerkt met zorgvuldig geselecteerde kwekers. Omdat de bloemen direct van de kweker komen, garanderen we optimale versheid en betrouwbaarheid. Bekijk de pagina van Supreme Selections voor meer informatie of bekijk het assortiment in onze webshop.

Wereldwijd uitgebreid assortiment door Hilverda Global Sourcing

We kopen onze bloemen bij veiling Royal FloraHolland, maar we hebben ook een groot netwerk opgebouwd met de beste kwekers wereldwijd. Wij zorgen voor de logistiek en u beschikt altijd over een wereldwijd assortiment. De logistiek regelen we via Hilverda Global Sourcing. Ongeacht waar de bloemen vandaan komen, u ontvangt alles snel en in één zending. Maar rechtstreekse levering van productieland naar uw locatie is ook mogelijk. Uiteraard met onze garantie van kwaliteit en versheid.

Hilverda De Boer USA

Net zoals het hoofdkantoor in Holland, levert ook Hilverda De Boer USA de beste Nederlandse bloemen, aangevuld met soorten uit het Zuidelijk Halfrond. Hilverda De Boer USA is daarmee dé leverancier voor topbloemisten en wedding- en event planners in Noord-Amerika.

Hilverda De Boer Sverige

Ook in Zweden verkopen we een breed pakket aan bloemen en planten uit Nederland, Zweden en de rest van de wereld. Bloemisten en supermarkten zijn bij Hilverda De Boer Sverige in Skövde aan het juiste adres voor alles wat bloeit: van Zweedse tulp tot Hollandse roos.

HILVERDA DE BOER NORGE

Vanuit Oslo, Stavanger, Kristiansand, Bergen, Haugesund en Ålesund verkoopt Hilverda De Boer Norge bloemen en planten. U kunt bij ons terecht voor Hollandse, Noorse en internationale sierteeltproducten. Bestel via onze webshop of kom langs in onze cash&carry’s.

Hilverda De Boer Plants France

Hilverda De Boer Plants France is onze groothandel in Marché Gare in Montpellier, Frankrijk. Wij verkopen planten van de hoogste kwaliteit, geproduceerd door geselecteerde kwekers in Nederland, Frankrijk, Spanje en Italië. Het gehele jaar door leveren wij u een breed assortiment aan kamerplanten, tuinplanten en balkonplanten. Interesse? Bel ons op +33 467584651 of stuur ons een email.

Hilverda De Boer in cijfers

  • Vanuit Aalsmeer exporteren we naar ruim 60 landen wereldwijd
  • Ons team bestaat uit 250 medewerkers
  • 35 landgerichte verkopers die uw taal spreken
  • Er zijn 20 productgerichte inkopers
  • Jaarlijks gaan er 350 miljoen stelen snijbloemen door onze handen
  • Het bedrijfspand in Aalsmeer bestaat uit 38.000 m2 en is volledig geklimatiseerd voor de bloemen en planten.