Over ons

SPECIALIST IN
BLOEMEN EN PLANTEN

Van familiebedrijf naar wereldwijde bloemengroothandel

Wat begon als een klein familiebedrijf in Aalsmeer is uitgegroeid tot een sierteelt specialist die actief is in meer dan 60 landen en met ruim 250 medewerkers. En dat allemaal centraal vanuit Holland. Eén ding is nooit veranderd en dat is onze focus op kwaliteit, service en innovatie.

Innovatie bij Hilverda De Boer

Door alle technische mogelijkheden die de afgelopen jaren zijn ontstaan hebben we onze dienstverlening steeds verder geperfectioneerd. En ook nu houden we alles nauwlettend in de gaten om nieuwe kansen te ontdekken en benutten. De innovaties gaan van automatisering van ons eigen productieproces tot aan het ontwikkelen van een eigen app. Alles om het u nog makkelijker te maken en de kwaliteit van onze bloemen en planten te garanderen.

Wereldwijd uitgebreid assortiment door Hilverda Global Sourcing

We kopen onze bloemen bij veiling Royal FloraHolland, maar we hebben ook een groot netwerk opgebouwd met de beste kwekers wereldwijd. Wij zorgen voor de logistiek en u beschikt altijd over een wereldwijd assortiment. De logistiek regelen we via Hilverda Global Sourcing. Ongeacht waar de bloemen vandaan komen, u ontvangt alles snel en in één zending. Maar rechtstreekse levering van productieland naar uw locatie is ook mogelijk. Uiteraard met onze garantie van kwaliteit en versheid.

Hilverda De Boer Plants

Bent u op zoek naar een brede collectie kamerplanten, tuinplanten en mediterrane producten zoals olijfbomen in de beste kwaliteit, dan bent u bij Hilverda De Boer Plants aan het juiste adres. Als exporterende groothandel richten we ons op groenspecialisten zoals bloemisten, groothandels, importeurs, interieur- en kantoorinrichters, arrangeurs en tuinarchitecten. Ons team voorziet u graag van advies op maat en denkt met u mee welke producten het beste bij u en uw klanten passen. Onze klanten waarderen ons vanwege het vakmanschap, de betrouwbaarheid en de manier waarop we betrokken zijn bij u als klant. We voelen ons verantwoordelijk voor uw goede resultaat. En we zijn pas tevreden als u dat bent!

We betrekken onze producten vanuit alle belangrijke productiegebieden. Planten tot wel 8 meter worden bij ons met de grootste zorg klaargemaakt en verpakt voor transport via weg-, lucht- of zeevracht. Naast planten leveren we ook bijpassende potterie in grote maten. Ook zijn we gespecialiseerd in groene wanden.

We geven u graag persoonlijk advies, maar u kunt ook gemakkelijk bestellen via de webshop. Hierop is een zeer breed aanbod te vinden: U ziet hier onze directe voorraad, het actuele veiling aanbod en ook het assortiment van alle kwekers waar we mee samenwerken. U kunt dus zelf kiezen wat u koopt en waar u koopt.

Hilverda De Boer USA

Net zoals het hoofdkantoor in Holland, levert ook Hilverda De Boer USA de beste Nederlandse bloemen, aangevuld met soorten uit het Zuidelijk Halfrond. Hilverda De Boer USA is daarmee dé leverancier voor topbloemisten en wedding- en event planners in Noord-Amerika.

Hilverda De Boer Sverige

Ook in Zweden verkopen we een breed pakket aan bloemen en planten uit Nederland, Zweden en de rest van de wereld. Bloemisten en supermarkten zijn bij Hilverda De Boer Sverige in Stockholm en Skövde aan het juiste adres voor alles wat bloeit: van Zweedse tulp tot Hollandse roos.

HILVERDA DE BOER NORGE

Vanuit Oslo, Stavanger, Kristiansand, Bergen en Ålesund verkoopt Hilverda De Boer Norge bloemen en planten. U kunt bij ons terecht voor Hollandse, Noorse en internationale sierteeltproducten. Bestel via onze webshop of kom langs in onze cash&carry’s.

Hilverda De Boer in cijfers

  • Vanuit Aalsmeer exporteren we naar ruim 60 landen wereldwijd
  • Ons team bestaat uit 250 medewerkers
  • 35 landgerichte verkopers die uw taal spreken
  • Er zijn 20 productgerichte inkopers
  • Jaarlijks gaan er 350 miljoen stelen snijbloemen door onze handen
  • Het bedrijfspand in Aalsmeer bestaat uit 38.000 m2 en is volledig geklimatiseerd voor de bloemen en planten.