Hilverda De Boer snijbloemen en planten exporteur

Hilverda De Boer Aalsmeer Holland

Hilverda De Boer specialiseert zich in de verkoop van bloemen, planten en snijgroen van de hoogste kwaliteit en de beste kwekers. Wij leveren onder andere aan groothandels, bloemistenketens en evenementenorganisatoren. Sinds de start van ons bedrijf in 1909 hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van kwekers over de hele wereld. Hierdoor bieden wij het hele jaar een groot en divers assortiment aan bloemen en planten aan. En altijd snel geleverd. Waar u ook bent ter wereld.

Bekijk ons assortiment of plaats direct uw bestelling via onze webshop of app. Of bel naar onze verkoopteams. Zij staan altijd voor u klaar en spreken uw taal.

Hilverda De Boer Aalsmeer Netherlands
  • Cotoneaster 12
  • 1424 LB De Kwakel
  • The Netherlands

Bekijk hier onze dagaanbiedingen

Geselecteerd door onze inkopers

Nieuws

Calender 2019

Non auction days 2019

Please note the non-auction days in 2019. Royal FloraHolland and Hilverda De Boer will be closed on these days.

Ron Bos, Cees Bakker, Gert-Jan Schoneveld, Erik Pesch

Bakker in directie van Hilverda De Boer

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1909 kent de bloemen- en plantenwereld weinig geheimen meer voor Hilverda De Boer. Blijven inspelen op marktontwikkelingen en verdere professionalisering zijn belangrijke pijlers in de lange geschiedenis van de bloemenexporteur. Om de directie te ondersteunen in deze ontwikkelingen zal Cees Bakker, nu Algemeen Directeur van Hilverda De Boers dochterbedrijf Anton Spaargaren, de overstap maken naar Hilverda De Boer.

Calender English

Special Days 2019

From Valentines Day to New Year's Eve, the flower diary is a list of all international holidays and special flower moments. Find them al in a clear overview, listed by country.

Werken bij Hilverda De Boer

Onze mensen maken het verschil. Gemotiveerde, deskundige en enthousiaste medewerkers zijn altijd welkom bij Hilverda De Boer.

Stuur je CV en motivatie naar sollicitaties@hilverdadeboer.nl of bekijk onze pagina ‘werken bij‘ voor meer informatie.

Vacatures