Werken bij

Onze mensen maken het verschil

Bij Hilverda De Boer zijn we trots op ons team van ervaren en kundige medewerkers. Een uiteenlopende groep mensen die alle continenten vertegenwoordigen. Elke dag zet iedereen zich weer maximaal in voor onze klanten en het bedrijf. Vaak zelfs al voor dag en dauw.

Kom jij ons team versterken?

Gemotiveerde, deskundige en enthousiaste medewerkers zijn altijd welkom bij Hilverda De Boer. Die bieden we een boeiende werkomgeving met interessante doorgroeimogelijkheden binnen de bloemensector. Hilverda De Boer is een erkend leerbedrijf en biedt ook mogelijkheden aan mensen die niet vanzelfsprekend zelf een baan kunnen vinden. Bekijk hieronder onze actuele vacatures. Zit er een functie voor je tussen? Reageer dan snel met je enthousiaste sollicitatie.

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Dit geldt ook voor oproep- en vakantiekrachten. Dus ben je op zoek naar een fulltime of parttime functie of een leuke bijbaan mail ons dan je open sollicitatie.

(afstudeer)stage bij Hilverda De Boer?

Ben je bezig met een studie, dan is een (afstudeer)stage vaak een belangrijk onderdeel daarvan.
Wat is nou leuker om deze stage te doen bij een internationaal bedrijf waarbij de continue verandering de werkelijkheid is? Wij bieden naast een marktconforme stagevergoeding, een vast aanspreekpunt als begeleiding. En daarbij de ruimte om jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen om ons uit te dagen.

Ben jij een BBL-student die studeren en werken naast elkaar doet? Wij bieden je een arbeidsovereenkomst met een passend salaris. Hierbij krijg je de ruimte om je studie succesvol af te ronden. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf.

Interesse? Mail of bel (T +31297332583) onze afdeling Personeelszaken. Wij staan je graag te woord over de diverse mogelijkheden.

Vacatures

Vacature Groepsleider Inpak

Groepsleider Inpak

Wij zijn op zoek naar een Groepsleider Inpak (40 uur) m/v

tweedelijns Infrastructuurbeheerder

Tweedelijns Infrastructuurbeheerder

Wij zijn op zoek naar een gedreven tweedelijns Infrastructuurbeheerder, 36-40 uur.

Ervaren Verkoper Snijbloemen Italië, fulltime

Wij zijn op zoek naar een: Ervaren Verkoper Snijbloemen Italië m/v (fulltime)

Enthousiaste medewerkers

HilverdaDeboer

“Naast mijn uitdagende werkzaamheden is mijn werk extra leuk doordat ik met mijn kennis over de Spaanse taal en cultuur echt maatwerk kan geven aan klanten in Spanje.” – Pepe Pineda, verkoper Spanje

Hilverda De Boer employee reference

“Het is bijna niet voor te stellen dat ik hier al 31 jaar werk. En ik ga nog steeds met evenveel plezier elke dag aan de slag. Het geeft veel energie om het bloemenvak aan jonge medewerkers en scholieren te leren.” – Gerard Helling, kwaliteitscontroleur en studenten-mentor

Hilverda De Boer employee reference

“Ik vind mijn werkzaamheden erg leuk en werk fijn samen met mijn collega’s. Je merkt toch dat het een familiebedrijf is door de korte lijnen en de prettige werksfeer.” – Bodine Spring in ’t Veld, verdeler

Wouter van Dam

“Waarom ik vakantiekracht bij Hilverda De Boer ben? Het is een perfecte flexibele baan wanneer je studeert. Ik vind het fijn dat je hier echt uren kunt maken en op die manier lekker verdient. Ander pluspunt is dat ik hier veel jonge collega’s heb.” – Wouter van Dam, vakantiekracht