Werken bij

Onze mensen maken het verschil

Bij Hilverda De Boer zijn we trots op ons team van ervaren en kundige medewerkers. Een uiteenlopende groep mensen die alle continenten vertegenwoordigen. Elke dag zet iedereen zich weer maximaal in voor onze klanten en het bedrijf. Vaak zelfs al voor dag en dauw.

Kom jij ons team versterken?

Gemotiveerde, deskundige en enthousiaste medewerkers zijn altijd welkom bij Hilverda De Boer. Die bieden we een boeiende werkomgeving met interessante doorgroeimogelijkheden binnen de bloemensector. Hilverda De Boer is een erkend leerbedrijf en biedt ook mogelijkheden aan mensen die een bepaalde afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Bekijk hieronder onze actuele vacatures. Zit er een functie voor je tussen? Reageer dan snel met je enthousiaste sollicitatie.

Oproep- en vakantiekrachten
Ben je op zoek naar een bijbaan waarbij je flexibel ingezet kan worden? Of heb je tijdens vakanties zin om je handen uit de mouwen te steken als productiemedewerker met een afwisselend takenpakket? Vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Open sollicitaties
Je mag ook altijd een open sollicitatie sturen.

(afstudeer)stage bij Hilverda De Boer?

Ben je bezig met een studie, dan is een (afstudeer)stage vaak een belangrijk onderdeel daarvan.
Wat is nou leuker om deze stage te doen bij een internationaal bedrijf waarbij de continue verandering de werkelijkheid is? Wij bieden naast een marktconforme stagevergoeding, een vast aanspreekpunt als begeleiding. En daarbij de ruimte om jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen om ons uit te dagen.

Ben jij een BBL-student die studeren en werken naast elkaar doet? Wij bieden je een arbeidsovereenkomst met een passend salaris. Hierbij krijg je de ruimte om je studie succesvol af te ronden. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf.

Interesse? Mail naar: sollicitaties@hilverdadeboer.nl of bel (T +31297332583) onze afdeling Personeelszaken. Wij staan je graag te woord over de diverse mogelijkheden.

Solliciteer nu eenvoudig

  Vacatures

  vacature medewerker facturatie Hilverda De Boer

  Ervaren Verkoper Snijbloemen Engeland/Ierland m/v

  Groepsleider (fulltime)

  Logistiek Medewerkers (40 uur) m/v

  Enthousiaste medewerkers

  HilverdaDeboer

  “Naast mijn uitdagende werkzaamheden is mijn werk extra leuk doordat ik met mijn kennis over de Spaanse taal en cultuur echt maatwerk kan geven aan klanten in Spanje.” – Pepe Pineda, verkoper Spanje

  Hilverda De Boer employee reference

  “Het is bijna niet voor te stellen dat ik hier al 31 jaar werk. En ik ga nog steeds met evenveel plezier elke dag aan de slag. Het geeft veel energie om het bloemenvak aan jonge medewerkers en scholieren te leren.” – Gerard Helling, kwaliteitscontroleur en studenten-mentor

  Hilverda De Boer employee reference

  “Ik vind mijn werkzaamheden erg leuk en werk fijn samen met mijn collega’s. Je merkt toch dat het een familiebedrijf is door de korte lijnen en de prettige werksfeer.” – Bodine Spring in ’t Veld, boekketten

  vakantiewerk Hilverda De Boer small

  “Waarom ik vakantiekracht bij Hilverda De Boer ben? Het is een perfecte flexibele baan wanneer je studeert. Ik vind het fijn dat je hier echt uren kunt maken en op die manier lekker verdient. Ander pluspunt is dat ik hier veel jonge collega’s heb.” – Joyce Kramer, vakantiekracht