Nieuws

Welcome to Bloomshare!

Bloomshare – Open House is de in-house vakbeurs van Hilverda De Boer, waar je alle facetten van ons bedrijf kunt verkennen.

De rode draad door Bloomshare is de persoonlijke service en de toegevoegde waarde die Hilverda De Boer biedt. Immers, bloemen en planten verkopen kan iedereen, toch?

Wanneer?

Van 4 tot 7 november
Openingstijden: 8:00 – 16:00 uur

Waar?

Hilverda Be Boer
Cotoneaster 12
1424 LB De Kwakel

Wie is welkom?

Klanten, telers, partners en natuurlijk onze gewaardeerde collega’s.

Deel deze informatie alstublieft met uw klanten, collega’s, telers en partners.

Wil je ontdekken wat Hilverda De Boer te bieden heeft?

Registreer [hier] of coördineer met uw contactpersoon om een afspraak te maken en ons te ontmoeten tijdens Bloomshare!

fm group_bloomshare_banner_fm group-20242

Wat staat er te wachten bij Bloomshare!

Als specialist zullen we ons meesterwerk, MASTERPIECES, presenteren.

Daarnaast richten we ons op Wereldwijde Verzend- en Inkoopmogelijkheden. Maak kennis met onze FGS-collega’s die gevestigd zijn op onze inkooplocaties—zoals Mirjam in Zuid-Afrika, die een unieke kijk op onze operaties brengt!

In de Corridor van Specialisten, zoals je misschien al had geraden, zullen we verschillende experts in de schijnwerpers zetten. Dit omvat professionele bloemisten die gespecialiseerd zijn in evenementen- of bedrijfsdecoratie, evenals Voorkeursleveranciers en onze eigen inkopers en verkopers. Het zal een uitstekende gelegenheid zijn voor specialisten om zinvolle discussies te voeren. Natuurlijk zullen bloemen en planten een belangrijk onderdeel van de ervaring zijn!

Bloeien met ons tijdens Bloomshare – Open House!

Wil je alle aspecten van Hilverda De Boer ontdekken? Registreer snel of neem contact op met je contactpersoon en ontmoet ons tijdens Bloomshare – Open House!

Meld je hier aan!