Vacatures

Verkoper Planten Frankrijk, 40 uur

Wij zijn op zoek naar een: Verkoper Planten Frankrijk (m/v), 40 uur

Hilverda De Boer groeit!
Groei jij met ons mee?

Als één van de oudste, grootste en meest innovatieve exporteurs van Nederland hebben bloemen en planten geen geheimen meer voor ons. Vanuit onze hoofdvestiging in Aalsmeer exporteren we naar groothandels en bloemistenketens in de gehele wereld.

Functie
Als verkoper planten Frankrijk ben je verantwoordelijk voor de verkoop van planten. De hoofdtaak van jou is nieuwe klanten binden en de omzet bij bestaande klanten te vergroten. Kennis van de markt en gevoel voor nieuwe commerciële kansen zijn belangrijk.
Je gaat zeer klantgericht te werk en je gaat actief op zoek naar nieuwe afzetmogelijkheden. Je opereert in een team van verkopers en inkopers en je bent in staat om met nieuwe ideeën en concepten ons marktaandeel verder uit te bouwen.
Je informeert de klanten telefonisch, via internet en andere communicatiemiddelen omtrent het actuele aanbod van planten.
Tot slot bezoek je enkele keren per jaar onze relaties.

Wie ben jij?
Je bent accuraat, flexibel ingesteld, enthousiast, hebt zeer goede productkennis en functioneert uitstekend in teamverband. Een stevige dosis doorzettingsvermogen, overtuigingskracht, resultaatgerichtheid en een sterke motivatie om commercieel te scoren zijn onmisbaar.
Beheersing van de Nederlandse en Franse taal is een vereiste, zowel in woord als geschrift.
Je werk- en denkniveau bevinden zich minimaal op MBO-niveau, aangevuld met minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

Wat bieden we de verkoper planten Frankrijk?
Het salaris is overeenkomstig ervaring en prestatie. Daarnaast kent onze organisatie prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een collectieve zorgverzekering en een telefoon van de zaak.
Het is een dynamische baan waarbij je volop de ruimte krijgt om met verantwoordelijkheden om te gaan.
Je komt te werken in een team van gedreven en enthousiaste collega’s.

Voor verdere inhoudelijke informatie kan je contact opnemen met Reinier Elbertsen (manager afdeling Planten) via het telefoonnummer 06-53705455 of met Johan Vonk (Verkoopleider afdeling Frankrijk) via het telefoonnummer 06-53813785.

Je motivatiebrief en C.V. kun je mailen aan sollicitaties@hilverdadeboer.nl

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
De interne en externe sollicitatieprocedure lopen tegelijkertijd. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten onze voorkeur.

Vanzelfsprekend worden alle reacties vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Vendeur des palnte France