Vacatures

Manager Debiteurenbeheer, 40 uur

Wij zijn op zoek naar een gedreven Manager Debiteurenbeheer (m/v), 40 uur

Hilverda De Boer groeit!
Groei jij met ons mee?

Als één van de oudste, grootste en meest innovatieve exporteurs van Nederland hebben bloemen en planten geen geheimen meer voor ons. Vanuit onze hoofdvestiging in Aalsmeer exporteren we naar groothandels en bloemistenketens in de gehele wereld.

Wil jij meewerken aan de verdere groei van een bloeiend bedrijf? Kom dan ons kleine, maar zeer ervaren debiteurenteam versterken.

Voor onze afdeling Debiteurenbeheer zijn wij op zoek naar een collega met leidinggevende kwaliteiten. Wil jij je de materie verder eigen maken en zorg jij er met het team voor dat debiteurenbeheer correct verloopt? Dan maken wij graag kennis met jou.

De functie
In deze uitdagende functie ligt de nadruk op het beheren van de relaties/debiteuren en alle daarmee samenhangende financiële en administratieve aspecten. Je hebt weet van de overeengekomen betalings- en leveringscondities en je overlegt en onderhandelt met onze buitenlandse klanten. Je weet met jouw team op een overtuigende wijze onder andere het aantal openstaande vorderingen terug te dringen en het betaalgedrag van onze debiteuren structureel te verbeteren. Je zorgt ervoor dat klachten en disputen op een correcte wijze worden afgehandeld.

Tevens ben je in staat de juiste afweging te maken tussen enerzijds de omzet en anderzijds de financiële zekerheid. Je stelt actuele en betrouwbare (financiële) managementrapportages op die je periodiek bespreekt met de directie.

Het is noodzakelijk om geregeld op zakenreis te gaan om de contacten met onze klanten in het buitenland te onderhouden. Je staat veel in contact met diverse collega’s van de verschillende afdelingen. Tot slot ben je gewend om planmatig te werken en werk je zelf ook mee op de afdeling. In deze functie maak je onderdeel uit van het team en leg je direct verantwoording af aan de directie.

Wie ben jij?
• Je hebt bij voorkeur een relevante HBO-opleiding succesvol afgerond;
• Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
• Je bent een situationeel leider;
• Een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Spaanse taal is een vereiste, zowel in woord als geschrift. Bij voorkeur beheers je daarnaast de Duitse en Franse taal;
• Je hebt uitstekende communicatieve- en schriftelijke vaardigheden;
• Je bent enthousiast en inspirerend;
• Je werkt accuraat en je bent sterk cijfermatig onderlegd;
• Je signaleert problemen en je bent in staat om doordachte efficiencyslagen te maken.

Wat bieden we jou?
• Een afwisselende baan met verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling;
• Een team van gedreven en enthousiaste collega’s;
• Het salaris is overeenkomstig ervaring en prestatie;
• Onze organisatie kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een telefoon van de zaak en een korting op de collectieve zorgverzekering;
• Elke dag bezig zijn in een wereld van de mooiste bloemen en planten.

Voor verdere inhoudelijke informatie over deze functie, kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken via het directe telefoonnummer 0297-332583.

Ben je enthousiast geworden? Dan zien we graag jouw motivatiebrief en C.V. per e-mail tegemoet: sollicitaties@hilverdadeboer.nl

De interne en externe sollicitatieprocedure lopen tegelijkertijd. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature debiteuren beheer