Vacatures

Filiaalhouder voor onze vestiging in Oslo

Wij zijn op zoek naar een: Filiaalhouder voor onze vestiging in Oslo m/v

Hilverda De Boer groeit!
Groei jij met ons mee?

Als één van de oudste, grootste en meest innovatieve exporteurs van Nederland hebben bloemen en planten geen geheimen meer voor ons. Vanuit onze hoofdvestiging in Aalsmeer exporteren we naar groothandels en bloemistenketens in de gehele wereld.

Wij zijn op zoek naar een:
Filiaalhouder voor onze vestiging in Oslo m/v

Wil jij meewerken aan de groei van een bloeiend bedrijf? Zorg jij dat onze in 2018 geopende vestiging in Noorwegen een goed lopend en waardevol bedrijfsonderdeel gaat worden? Kom dan ons team in Oslo versterken.

Functie

Als filiaalhouder ben je eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het filiaal. Je geeft leiding aan een klein team. Je bent mede verantwoordelijk voor de verkoop van bloemen en planten aan bestaande klanten en acquisitie van nieuwe klanten.

Je bent een belangrijke en verbindende schakel tussen onze hoofdvestiging in Nederland en de vijf andere filialen in Noorwegen. Daarnaast zie je kansen in de markt en weet je daar pro-actief op in te spelen. Je bent in staat om met nieuwe ideeën en concepten ons marktaandeel verder uit te bouwen. Je stelt het verkoopbudget op en bewaakt deze. Tot slot rapporteer je rechtstreeks aan de directie van Hilverda De Boer.

Wie ben jij?

Je stuurt je team actief aan zo dat zij optimaal functioneren. Je bent iemand die problemen ziet als uitdagingen. Tevens heb je een enthousiaste persoonlijkheid, heb je zeer goede productkennis en functioneer je uitstekend in teamverband. Je hebt strategisch inzicht, een stevige dosis doorzettingsvermogen en je hebt een duidelijke visie voor wat je wilt bereiken zowel met de Noorse markt als met je team.

Je bent resultaatgericht, je hebt een sterke overtuigingskracht en een sterke motivatie om commercieel te scoren.

  • Beheersing van de Engelse en Noorse taal in woord en geschrift is een vereiste.
  • Indien je de Noorse taal nog niet beheerst dan dien je deze taal je zo snel mogelijk eigen te maken.
  • Tot slot heb je minimaal 5-10 jaar ervaring als leidinggevende in de bloemenbranche. Je werk- en denkniveau bevinden zich minimaal op HBO-niveau.

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een prachtige werkplek in Oslo voor tenminste 3 jaar. Het salaris is overeenkomstig ervaring en prestatie. Daarnaast kent onze organisatie prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
Je krijgt volop de ruimte voor ontplooiing, zowel op zakelijk als persoonlijk gebied. Je komt te werken in een team van gedreven en enthousiaste collega’s.

Voor verdere informatie kan je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken, via telefoonnummer 0297-332583.

Je uitgebreide motivatiebrief en C.V. kun je mailen aan sollicitaties@hilverdadeboer.nl

Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

De interne en externe sollicitatieprocedure lopen tegelijkertijd. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten onze voorkeur.

Vanzelfsprekend worden alle reacties vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

filiaalhouder Oslo