Vacatures

Ervaren Verkoper Snijbloemen Italië, fulltime

Wij zijn op zoek naar een: Ervaren Verkoper Snijbloemen Italië m/v (fulltime)

Functie

Als verkoper ben je verantwoordelijk voor de verkoop van snijbloemen. Je weet nieuwe klanten aan je te binden en de omzet bij bestaande klanten te vergroten.

Kennis van de markt en gevoel voor nieuwe commerciële kansen zijn belangrijk. Je gaat klantgericht te werk en je gaat actief opzoek naar nieuwe afzetmogelijkheden. Je opereert in een verkoopteam en bent in staat om met nieuwe ideeën en concepten ons marktaandeel verder uit te bouwen.

Je informeert de klanten via diverse communicatiekanalen omtrent het actuele aanbod van snijbloemen. Tevens bezoek je enkele keren per jaar onze relaties.

Wie ben jij?

Je bent accuraat, flexibel ingesteld, enthousiast, hebt zeer goede productkennis en functioneert uitstekend in teamverband. Een stevige dosis doorzettingsvermogen, resultaatgerichtheid en een sterke motivatie om commercieel te scoren zijn onmisbaar.

Een goede beheersing van de Nederlandse en Italiaanse taal zijn een vereiste.  Je hebt reeds enkele jaren ervaring in de verkoop van snijbloemen. Tot slot bevinden jouw werk- en denkniveau zich minimaal op MBO-niveau.

Wat bieden we jou?

Een verantwoordelijke functie in een deskundig verkoopteam. Het is een dynamische baan waarbij je met enthousiaste collega’s alle ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen.

Het salaris is overeenkomstig ervaring en prestatie. Daarnaast kent onze organisatie prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een korting op de collectieve zorgverzekering. Daarnaast kun je gebruik maken van een telefoon van de zaak. Voor verdere informatie kan je contact opnemen met Erik Keller (Verkoopleider) via telefoonnummer 06-19073820. Je motivatiebrief en curriculum vitae kun je mailen aan: sollicitaties@hilverdadeboer.nl

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. De interne en externe sollicitatieprocedure lopen tegelijkertijd. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten onze voorkeur.
Vanzelfsprekend worden alle reacties vertrouwelijk behandeld. Wij verzamelen de persoonsgegevens uitsluitend voor de selectieprocedure. Deze persoonsgegevens zullen uiterlijk 4 weken na het afronden van de procedure worden vernietigd. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.