Nieuws

Kies voor consistentie met Preferred Suppliers

Hilverda De Boer werkt sinds begin van dit jaar aan een kring van Preferred Suppliers, die speciaal voor u geselecteerd worden door onze productspecialisten. Met trots laten wij weten dat de eerste 26 Preferred Suppliers herkenbaar zijn aan het PS-icoon in onze webshop, zodat u nog makkelijker de meest betrouwbare kwekers en producten kunt kiezen.

Om voorkeursleverancier van Hilverda De Boer te worden, moet een kweker voldoen aan de volgende criteria:

  • Kwalitatief hoogwaardige producten leveren;
  • Betrouwbaar zijn en open communiceren;
  • Leveringszekerheid garanderen, zowel voor de daghandel als lange termijn orders.

Kiezen voor een Preferred Supplier is kiezen voor consistentie in kwaliteit en levering. Preferred Suppliers dragen bovendien bij aan een kortere logistieke keten, door rechtstreeks bij Hilverda De Boer af te leveren. En dat levert voor alle ketenpartijen tijdswinst op.

Makkelijk kiezen in onze webshop

Als u in onze webshop producten met het PS-symbool ziet, weet u zeker dat u een goede keus maakt. Om het u nog makkelijker te maken, hebben we een filter toegevoegd, zodat u met één klik alle producten van al onze voorkeursleveranciers ziet. Klik hiervoor in het filtermenu op “Label” en vink “Preferred Suppliers” aan. Ook kunt u in onze aanbiedingen en facturen in de kolom “S03” zien of een product van een PS komt.

De kwekers

Op dit moment hebben wij een groep van 26 Nederlandse en wereldwijde kwekers voor u verzameld. Dit aantal wordt door onze productspecialisten in de loop van de komende maanden uitgebreid. Doel is om in iedere productgroep minimaal één Preferred Supplier te hebben en om 65% van onze producten bij PS in te kopen.

Vragen of kwekersbezoek?

Neem contact met uw accountmanager op, als u vragen heeft. Bijvoorbeeld over onze groeiende lijst met kwekers. Of over standing orders of afspraken voor een groot event. En laat het ons weten als u binnenkort in Nederland bent. Dan bezoeken wij graag samen met u uw favoriete Preferred Suppliers!

Preferred Suppliers Hilverda De Boer