Nieuws

Fusie Hilverda De Boer en FM Group is een feit

Op 30 september is de in juni aangekondigde fusie tussen Hilverda De Boer en FM Group formeel afgerond. Het fusiebedrijf gaat verder onder de naam FM Group en wil in de wereldwijde sierteeltsector een sterk platform zijn voor continue groei.

Gert-Jan Schoneveld (CEO Hilverda De Boer) treedt toe tot de raad van bestuur van FM Group. Ron Bos en Ismael de Feijter zullen samen met Bas Verdel toetreden tot het Executive Team van FM Group. De groepsdirectie heeft de succesvolle afronding feestelijk ingeluid en uitgebreid met elkaar vooruitgekeken naar de vele kansen die er liggen voor het nieuwe platform.

Explore new horizons

‘Explore new horizons’ , het jaarthema van FM Group voor 2022, heeft hiermee een prachtige invulling gekregen. Het thema van 2023 ‘Let nature connect us’ symboliseert de verbinding die de bedrijven al hebben maar zeker ook zullen uitbouwen in de aankomende jaren. In beginsel vinden er geen grote veranderingen plaatst in de aansturing van FM Group en/of Hilverda De Boer. Vanzelfsprekend wordt er wel gekeken naar mogelijke synergieën.

Ondanks vele uitdagingen die de sierteeltsector kenmerken op dit moment, ziet FM Group de toekomst samen met klanten, kwekers en overige partners met veel vertrouwen tegemoet.

Fusie Merger Hilverda De Boer FM Group FM Groep